Pihkan lounasta taas tarjolla 10.8. alkaen!

Pihka Kalasatama avaa ovensa pitkän tauon jälkeen 10.8. maanantaina ja toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat patojemme äärelle! Aamupalaa tarjolla klo 8 alkaen ja lounas klo 11-14. Kokoustarjoiluja toimitamme myös normaaliin tapaan heti 10.8. alkaen. Pistä tilausta sähköpostitse kalasatama@pihka.fi tai Inblissin kautta. 

Kalasataman avarissa tiloissa mahtuu ruokailemaan turvallisesti, henkilökuntamme pitää huolta pintojen ja ottimien puhtaudesta ja olemme varanneet asiakkaillemme käsidesiä useaan pisteeseen ravintolassa. Me tulemme töihin vain terveenä ja puhtain käsin, tule sinäkin lounaalle näin. 

Meiltä saa ostaa lounasta myös mukaan ja kahviosta löydät välipalaa ja suolaista sekä makeaa tarjottavaa.

Pihka avoinna 8-15

Aamupuuro 8-9.30

Lounas 11-14

Nähdään pian Pihkassa!